Denní průjezdy

Tyto grafy přehledně ukazují, které dny byl průzkum prováděn. Na vodorovných osách jsou uvedeny datumy průzkumu. Tyto týdny byly zvoleny s ohledem na jejich rozložení v sezóně a vzhledem k možnostem dobrovolných spolupracovníků. Pozorování začínala vždy v sobotu (20. 6. ,4. 7. a 1. 8. 1998), ukončována byla v pátek (26. 6., 10. 7. a 7. 8. 1998). V pondělí 6. 7. 1998 byl volný den (svátek), domníváme se však, že celkový průběh nástupu na dovolené v prvním prázdninovém týdnu to neovlivnilo. Na svislých osách jsou pak uvedeny počty osob.

Jednotlivé sloupce v grafech tedy ukazují, kolik osob v daný den projelo kontrolním profilem ve Vyšším Brodu a ve Spolí. Ve Vyšším Brodu bylo denního maxima dosaženo v sobotu 4. 7. 1998, kdy počet osob překročil hranici 2 000. V srpnovém týdnu překračoval počet osob hranici 1000. Ve Spolí bylo denního maxima dosaženo ve středu 5. 8. 1998, kdy počet osob překročil hranici 1600. Celý červencový týden kromě pátku bylo zaznamenáno přes 1000 osob.